Het reilen en zeilen van bijna alles in én buiten het provinciehuis

Lees het verhaal van onze contractbeheerders Natasja, Elma en Martijn!

Moeten er dingen worden gefixt voor huisvesting, facilitair of communicatie bij provincie Overijssel? Geen probleem. Onze contractbeheerders Natasja Vasse, Elma Boeve en Martijn Hoppen zijn met z'n drieën verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van bijna alles in én buiten het provinciehuis. Ook een compleet wagenpark, onderhoud van de provincietuin en een stoel waar je op zit -en de kerstpakketten niet te vergeten!- worden tot in de puntjes geregeld: "Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers hun werk goed kunnen doen.’’ Hieronder vertellen ze meer over waar ze zich allemaal mee bezighouden.

Collega's in de natuur
Collega's in de natuur

De schakel tussen leveranciers en de provincie

‘’Als contractbeheerder zijn we voornamelijk op pad. Maar we hebben ook overleggen met leveranciers en we houden ons bezig met het wegwerken van administratie (mailtjes, financiën etc.). Wij zijn dus geen stilzitters: "Het leuke van mijn werk is dat ik door alle lagen van de organisatie werk, ik ben overal en nergens”, zegt Natasja. “Je moet mij ook geen functie geven waarbij ik fulltime achter mijn bureau zit. Ik ben lekker veel de boer op,” vult Martijn aan. Natasja gedijt heel goed op de reuring bij provincie Overijssel: “Geen dag is hetzelfde. Bij mijn vorige baan kon ik het helemaal uitstippelen. Altijd dezelfde werkzaamheden en dezelfde piekmomenten, dat is hier wel anders.”

''Je ziet op de dag zelf wel wat die brengt.''

Martijn Hoppen Contractbeheerder

Van alle markten thuis

Naast kampioen in overal-en-nergens zijn, zijn flexibiliteit, goed kunnen prioriteren én stressbestendig zijn gemeenschappelijke eigenschappen van de drie contractbeheerders. Natasja: “Het is heel onvoorspelbaar werk. Er zijn natuurlijk ook heel veel dingen gepland, zoals meetings, maar alles wat tussendoor komt en moet gebeuren, dat moet dan ook echt meteen gebeuren.”

Elma: "In ons werk moeten we goed kunnen prioriteren. Als er bijvoorbeeld een weginspecteur iets heeft met zijn auto en ik krijg een melding van een vieze wc, dan gaat die weginspecteur voor.” Elma: “Wij zijn alle drie niet zo snel gestrest.” Martijns grootste uitdaging is om alle ballen tegelijk omhoog te houden: “Heel veel staat in verbinding met elkaar. Als er bijvoorbeeld een levering langer duurt, staat het andere ook stil.”

Veel kansen om te ontwikkelen en groeien

Elma is het levende bewijs dat je kunt groeien en ontwikkelen bij provincie Overijssel. Ze is begonnen bij het Facilitair Servicepunt, binnen een half jaar was ze facilitair ondersteuner en vervolgens contractbeheerder: “Dat doe ik nu al 7 jaar.” Natasja: “Toen ik hier kwam werken, heb ik mij echt verbaasd over hoeveel ruimte je hier krijgt om te ontwikkelen en te ontdekken. Ik heb bijvoorbeeld een studie gevolgd waar ik al zoveel aan heb gehad. Ook mag je meekijken bij andere projecten om ervaring op te doen. Dat vind ik heel mooi aan zo'n diverse organisatie.” Martijn vult aan; “Je krijgt heel veel vrijheid. En er worden je kansen geboden voor een opleiding of andere werkzaamheden. “De provincie is gewoon een hele goede werkgever!” Met deze mooie woorden sluit Elma af.