Stage lopen bij provincie Overijssel

Ben jij op zoek naar een geschikte stageplek in een inspirerende werkomgeving? Wij vinden het belangrijk om te investeren in talent en bieden dan ook regelmatig uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan.

Een stage met mogelijkheden

Provincie Overijssel is actief op veel gebieden. Economie, cultuur, verkeer en veiligheid zijn slechts enkele voorbeelden van thema’s waar wij ons als provincie mee bezig houden. Je kunt bij ons dus veel kanten uit met een stage op mbo-, hbo- of wo-niveau.

Als stagiair bij provincie Overijssel krijg je een persoonlijk stagebegeleider toegewezen die je intensief begeleidt en je helpt om het meeste uit je stageperiode te halen. Daarnaast werk je samen met gedreven collega’s van wie je veel kunt leren en ontvang je een stage- en reiskostenvergoeding.

Erkend leerbedrijf voor mbo

Provincie Overijssel is sinds enkele jaren een erkend leerbedrijf. Dit zijn wij voor mbo-opleidingen voor studenten die dagonderwijs volgen in de beroepsopleidende leerweg (BOL) en op zoek zijn naar een stageplaats. Wij zijn er trots op dat het SBBVerwijst naar een andere website (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) provincie Overijssel hiervoor heeft erkend.

Ons aanbod van stageplekken

Ben je geïnteresseerd in een stage bij een organisatie die altijd in beweging is en het belangrijk vindt om te investeren in toekomstig talent? Kijk dan op onze vacaturepagina of er stage- en afstudeeropdrachten staan die bij je opleiding en ambities passen.

Mocht hier geen geschikte stage- en/of afstudeeropdracht staan geef je dan op via ons job alertVerwijst naar een andere website zodat je direct op de hoogte wordt gebracht als er een stage- of afstudeeropdracht is.

Logo erkend leerbedrijf 'wij leiden vakmensen op'